Målskyttar: Magnus ”Kogaren” Nilsson 2, Antonio Ribiero 1

Mikael Persson
Glenn Malmros
Dagens bolljury: Daniel Nilsson

Rapport:
Härmed kommer en ganska kort matchrapport. Vi började 1:a halvlek mot Klasaröd oerhört dåligt. Sällan har jag sett vårt lag så tafatt som vi var första 20 minuterna. Dessutom mötte vi ett riktigt bra lag med b-lags mått mätt, eller rättare sagt Klasaröd var väldigt a-lagsbetonat och då dög det inte att stå och sova som vi gjorde i början. Som ett brev på posten tog också Klasaröd ledningen helt rättvist. Vi spelade successivt upp oss och det stod 2-2 när vi gick till pausvila efter att Kogaren och Antonio gjort vars ett mål.

Andra halvlek startade ganska jämnt och Kogaren nätade ytterligare en gång och vi ledde för första gången i denna match. Tyvärr kvitterade Klasaröd med ca 10 minuter kvar och slutresultatet skrevs till 3-3.

Sett till hur matchen såg ut så ska vi vara glada att det blev oavgjort, tror Klasaröd hade 5 träffar i virket, men samtidigt så hade även vi en del chanser och 3-3 målet var jäkligt onödigt och slarvigt från vår sida. Jag ger oss en 2:a på en 5-gradig skala för matchen mot ett Klasaröd som var det klart bästa laget vi mött.
Bäst i Önneköp denna dag tyckte jag att Dick och Micke var. Även Glenn och Jörgen förtjänar beröm och Ceder och KP glimtade till ibland, men många kan bättre. Hoppas vi visar det mot Lövestad på lördag.

(Rapporten är skriven av Daniel Nilsson, 6 maj 2008)